• Centre Reforça't

  • Educació és futur!
Contacta sin compromiso

16910

Sobre nosotros

Cursos y clases

Blog

Contacta con nosotros

Qui som?

Som un Centre d'Estudis que ens dediquem al reforç de totes les matèries a tots els nivells educatius (Primària, ESO, Batxillerat i Cicles). A més, també realitzem altres activitats com Tècniques d'Estudi, Mètodes d'Organització, Classes d'Expressió Oral i Escrita o Pautes Educatives per a mares i pares.

El nostre projecte educatiu va més enllà d'impartir classes. També ens interessa proporcionar estratègies als nostres alumnes per a què siguin capaços d’adquirir les competències acadèmiques necessàries i així fer front als seus estudis de manera autònoma.

Per aconseguir aquest propòsit, hem elaborat un projecte educatiu adaptat a les necessitats de l'alumnat i les seves famílies:

Per als Estudiants

La nostra tasca no només es limita a les hores de classe, sinó que tots els alumnes poden seguir en contacte amb nosaltres a través de correu electrònic, telèfon, etc. de tal manera que, si se'ls presenta alguna dificultat fora de les classes, puguin posar-se en contacte amb nosaltres.

Per a les Famílies

Oferim un seguiment personalitzat de l'alumnat. Com a mínim un cop per setmana, en finalitzar les classes, s'informa a les famílies què s'ha treballat a la sessió i quina feina han de fer els seus fills/es. També proporcionem suport educatiu a les famílies per qualsevol consulta que vulguin fer-nos.

Totes aquestes característiques fan del nostre centre un espai on l'alumne pot desenvolupar de forma òptima les seves capacitats.

 

Cómo llegar a nuestro centro

Nos encontrarás en:

Rambla Catalunya, 5. 4t 3a.

Barcelona Capital

08007 - Barcelona

Mapa